PAUL STUART TOKYO - Jack L. Gordon Architects

Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78
COMMERCIAL

PAUL STUART TOKYO

JLGA's objective in designing Paul Stuart’s first store in Japan was to retain the company’s distinct identity while adapting the design for the Japanese market.

The Oayama store is constructed behind a centuries-old stone wall that was disassembled for the construction of a new office tower and reset as its base. The entrance canopy and display windows are constructed of wood to compliment the character of the stone wall. The interior of the store is organized around a reflecting pool while the ceiling design of an alternating pattern of wood slats evokes traditional Japanese construction.

The design of the casework located along the perimeter reflects the merchandising approach established in their New York City flagship store.


LOCATION:

TOKYO, JAPAN

CLIENT:

PAUL STUART INC.